Alles over tennisles

Beste leden,

Volgende week wordt er weer een aanvang genomen met een nieuwe serie tennislessen, welke wederom gegeven zullen worden door Alexander Elfrink (06-81694165)

Inschrijving is mogelijk t/m 8 december

Inschrijving Senioren

Donderdagavond met trainer Alexander Elfrink.

10-lessenpakket

10 dec
17 dec
07 jan
14 jan
21 jan
28 jan
04 feb 
11 feb
25 feb
04 mrt

Prijzen 10-lessenpakket

Groep met 4 volwassenen€83

Groep met 3 volwassenen = €111

Groep met 2 volwassenen = €165

 


Kennismaking

Op dit moment wordt er geen kennismakingsabonnement aangeboden, in het voorjaar wordt er weer een aanvang genomen hiermee

 
Inschrijving Jeugd

Donderdagmiddag
Je trainer: Alexander Elfrink.

Winterlessen:
December-Maart
12-lessenpakket – 10 lessen gegarandeerd
2 competitietraingen
1 tennisclinic
Kia Tenniskidscompetitie
€ 92

Zomerlessen:

Maart-Juni
12 lessenpakket – 10 gegarandeerd
1 Tennisclinic
1 Beachtennis
Kia Tenniskidscompetitie
€ 92

Winter-, en Zomerlessen Plus:

December-Juni
24 lessenpakket- 20 gegarandeerd
2 competitietrainingen
2 tennisclinics
1 Beachtennis
Kia Tenniskids competitie
€ 180
 
 

Lesreglement: (Aangepast i.v.m. corona)

1. Inschrijving voor tennisles

Iedereen die aan de tennislessen wilt deelnemen, moet via de website inschrijven en door het inzenden van het formulier gaat u akkoord met deze lesvoorwaarden.

2. Locatie

De trainingen in deze periode lopen afhankelijk van het gekozen lessenpakket van december tot en met juni. Eventuele inhaallessen worden aansluitend ingehaald. De lessen worden gegeven op het tennispark van T.V. PIT gelegen te Millingen aan de Rijn.

3. Aantal lessen

Groepslessen bestaan uit een serie van 12 cq. 24 lessen. Groepen bestaan uit maximaal 6 (jeugd)leden. Er kunnen helaas geen uitzondering gemaakt worden hierin daar de coronamaatregelen (zie punt 10).

4. Tijdsduur van een les

Een groepsles bestaat uit 5 minuten tennis zonder actieve leraar en uit 55 minuten les. Bij privéles wordt ingespeeld met een leraar.

5. Niet verschijnen of afzeggen van een groepsles

Niet verschijnen -om wat voor reden dan ook- is altijd voor rekening van de cursist. Het is ook niet mogelijk om de gemiste les later individueel in te halen. Wel eventueel bij een andere groep, in overleg met de trainer. Afmelding bij de trainer is vereist. Mocht de leraar niet aanwezig kunnen zijn, dan wordt er indien mogelijk voor vervanging gezorgd. Kan er geen invaller worden geregeld, wordt de uitgevallen les per definitie ingehaald. Is dit mogelijk dan ontvangt u betaald lesgeld terug.

6. Wijzigen van groep

Bij het wijzigen van tijden van muziekles, korfbal, voetbal, etc, doen wij ons best je in een andere groep te plaatsen. Toezeggingen doen we echter niet.

7. Bij regen of bij onbespeelbaarheid van de banen

Er worden 12 cq. 24 lessen aangeboden. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er een les uitvalt door neerslag of andere omstandigheden. In dat geval kunnen de lessen na het lessenpakket worden ingehaald. Alexander houdt bij welke lessen uitvallen en stuurt op tijd een schema van de eventuele inhaallessen. Per 2 lessen die uitvallen wordt er 1 ingehaald.

8. Betaling

T.V. PIT zal incasseren via een automatische incasso. Teruggaaf van het lesgeld is niet mogelijk (m.u.v. punt 5 & 7 in dit reglement: als de les niet doorgaat door afwezigheid van de trainer en er geen alternatieve datum meer voorhanden is óf door onwaarschijnlijk veel slecht weer.)

9. Aansprakelijkheid

De trainer is niet aansprakelijk voor ongevallen en/of schade die tijdens de trainingen zijn ontstaan. Deelname aan de les is op eigen risico. Alexander is in het bezit van een reanimatie- en een BHV-diploma en kan in nood handelend optreden.

10. Corona Maatregelen

De KNLTB en de gemeentes hebben strikte richtlijnen gesteld voor spelers met betrekking tot de corona crisis. Het is belangrijk voor alle spelers om zich hieraan te houden. Deze maatregelen en regels die hierbij komen kijken worden in een aparte mail verzonden naar alle spelers vòòr de eerste training.

 

Kalender

 

Alle activiteiten zijn op dit moment afgelast vanwege het Coronavirus

Bardiensten

Vraag?
Stel hem hier!