Altijd al eens willen proberen of tennis iets voor jou is?

 

Het MAAK-KENNIS-MET-TENNIS-VOORJAARSPAKKET bestaat uit: 

 • 3 maanden lidmaatschap (mei t/m juli) evt. met leenracket.
 • 1 lessenreeks (10 afzonderlijke lessen) van onze trainer.
 • Aan het einde van de periode de keuze om wel/niet lid te worden.
 • Junioren: aanbieding € 45,-
 • Senioren: aanbieding € 55,-

  Jeugdlessen

  Donderdagmiddag 
  Je trainer: Alexander Elfrink.

  Seniorlessen

  Donderdagavond met trainer Alexander Elfrink.

   Lesdata 

  Week 19: 9 mei

  Week 20: 16 mei

  Week 21: 23 mei

  Week 22: 30 mei

  Week 23: 6 juni

  Week 24: 13 juni

  Week 25: 20 juni

  Week 26: 27 juni (1,5 uur)

  Week 27: 4 juli (1,5 uur)

  Week 28: eventueel inhaalles

   

Lesreglement:

 1. Inschrijving voor tennisles

Iedereen die aan de tennislessen wilt deelnemen, moet via de website inschrijven en door het inzenden van het formulier gaat u akkoord met deze lesvoorwaarden.

 1. Locatie

De trainingen in deze periode lopen van donderdag 9 mei tot en met donderdag 4 juli 2019. Eventuele inhaallessen worden aansluitend ingehaald. De lessen worden gegeven op het tennispark van T.V. PIT gelegen te Millingen aan de Rijn.

 1. Aantal lessen

Groepslessen bestaan uit een serie van 10 lessen. Groepen bestaan uit maximaal 6 (jeugd)leden. Uitzondering bij over-inschrijving of teveel verhinderingen.

 1. Tijdsduur van een les

Een groepsles bestaat uit 5 minuten tennis zonder actieve leraar en uit 55 minuten les. Bij privéles wordt ingespeeld met een leraar.

 1. Niet verschijnen of afzeggen van een groepsles

Niet verschijnen -om wat voor reden dan ook- is altijd voor rekening van de cursist. Het is ook niet mogelijk om de gemiste les later individueel in te halen. Afmelding bij de trainer is vereist. Mocht de leraar niet aanwezig kunnen zijn, dan wordt er -indien mogelijk- voor vervanging gezorgd. Kan er geen invaller worden geregeld, wordt de uitgevallen les per definitie ingehaald. Is dit mogelijk dan ontvangt u betaald lesgeld terug.

 1. Wijzigen van groep

Bij het wijzigen van tijden van muziekles, korfbal, voetbal, etc, doen wij ons best je in een andere groep te plaatsen. Toezeggingen doen we echter niet.

 1. Bij regen of bij onbespeelbaarheid van de banen

Er worden 10 lessen aangeboden. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er een les uitvalt door neerslag of andere omstandigheden. In dat geval kunnen de lessen na het lessenpakket worden ingehaald. Alexander houdt bij welke lessen uitvallen en stuurt op tijd een schema van de eventuele inhaallessen. Per 2 lessen die uitvallen wordt er 1 ingehaald.

 1. Betaling

T.V. PIT zal incasseren via een automatische incasso. Teruggaaf van het lesgeld is niet mogelijk (m.u.v. punt 5 & 7 in dit reglement: als de les niet doorgaat door afwezigheid van de trainer en er geen alternatieve datum meer voorhanden is óf door onwaarschijnlijk veel slecht weer.)

 1. Aansprakelijkheid

De trainer is niet aansprakelijk voor ongevallen en/of schade die tijdens de trainingen zijn ontstaan. Deelname aan de les is op eigen risico. Alexander is in het bezit van een reanimatie- en een BHV-diploma en kan in nood handelend optreden.

Interesse in deze unieke aanbieding? Klik dan hier voor inschrijving voor de lessen, dit is mogelijk t/m 30 april as. Vergeet niet om naast de inschrijving voor de lessen, ook de inschrijving voor het kennismakingsabonnement te doen, klik voor jeugdleden t/m 17 jaar hier, klik voor seniorleden vanaf 18 jaar hier.

Wil je graag meedoen aan een (sport)activiteit of lid worden van een vereniging en kun je dat niet betalen? De gemeente draagt elk jaar bij aan de kosten voor deelname aan een vereniging of aan een activiteit, als je zelf een laag inkomen hebt. Kijk voor meer informatie bij doe mee! regeling op www.bergendal.nl

Met sportieve groet,

Je trainer: Alexander Elfrink (06-81694165)

 


Kalender

 

Herendag
Zaterdag 31 augustus

Dubbeltoernooi TV PIT 2019

Zondag 1 september tot en met zaterdag 7 september

B.L.O.E.M.I.G. toernooi

Zondag 13 oktober

Koek-en-Zopie toernooi

Zaterdag 28 december
Bardiensten

 

 

Vraag?
Stel hem hier!

Pin It on Pinterest

Share This