KNLTB (najaars)competitie 2020

De Voorjaars- en zomeravond competities zijn nog in volle gang, maar je kan je alweer aanmelden voor de KNLTB Najaarscompetitie 2019. Er zijn weer wat “competitie soorten” toegevoegd dus keuze genoeg.

De competitiesoorten worden op basis van ploeggemiddelden ingedeeld in klassen. Bij het indelen van de Najaarscompetitie wordt uitgegaan van de actuele rating van de spelers op het moment van inschrijving (in plaats van de speelsterktes).

Speeldata vanaf 10 september t/m 27 oktober 2019 (excl. inhaaldata).
Meer info vind je op www.knltb.nl

Inschrijving

Inschrijven kan uiterlijk tot en met zondag 23 juni 2019 !!
De volgorde van inschrijving is NIET bepalend voor deelname aan de competitie (besluit ledenvergadering 28 februari 2012).

  • Als we teveel inschrijvingen hebben voor een bepaalde competitie-avond of -dag, dan wordt er geloot
  • Inschrijven kan uitsluitend via de website
  • Onvolledig en verkeerd ingevulde formulieren worden niet geaccepteerd.
  • Vul de juiste KNLTB nummers in! Deze nummers vind je op de spelerspas of in de ledenlijst!
  • Controleer zelf of de leeftijden van de spelers vallen binnen de gekozen competitiesoort.

Loting

De aanvoerders van de ingeschreven teams die moeten loten worden voor dinsdag 25 juni 2019 (19:30 uur) uitgenodigd in het clubhuis, daar zal er geloot worden.
Teams die door loting uitgesloten worden krijgen voor de voorjaar- of najaarscompetitie van 2020 een garantie voor deelname, als er minimaal 4 spelers dezelfde zijn als het vorige jaar en ze voor de inschrijfdatum hebben ingeschreven. Mochten er dan ook teveel teams zijn voor die “garantie voor deelname”, dan wordt daar tussen weer geloot.

De 3 teams die vorig jaar voor de njc-vrijdagavond zijn uitgeloot dienen zich voor de njc-2019 dus opnieuw in te schrijven onder bovenstaande voorwaarden. Pas dan hebben zij recht op deelname.

Teams die uitgeloot worden kunnen na de loting alsnog inschrijven voor een andere dan nog beschikbare competitiesoort, bijvoorbeeld op zaterdag-zondag.

I.v.m. handhaving van het Activiteitenbesluit (verlichting uit om 23.00uur) wordt aan de hand van het verloop van de Voorjaarscompetitie bepaald hoeveel teams kunnen deelnemen. Overleg eens met je teamgenoten om in te schrijven voor een competitie op zaterdag of zondag. In het weekend worden nu ook dubbel-competities gespeeld!!

Boetes

Eventuele boetes die de KNLTB aan een ingeschreven team oplegt, voor- tijdens of na de competitie, zullen verhaald worden bij de aanvoerder van het opgegeven team.

Indien je nog vragen hebt, neem contact op met de VerenigingsCompetitieLeider

Inschrijving

Op dit moment is er nog geen inschrijving mogelijk.

Kalender

 

Alle activiteiten zijn op dit moment afgelast vanwege het Coronavirus

Bardiensten

Vraag?
Stel hem hier!