KNLTB (najaars)competitie 2020

Inschrijven tot 21 juni

In verband met alle corona perikelen is de Voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar en kunnen alle teams die zich daarvoor hadden ingeschreven automatisch meedoen, tenzij zij aangeven dit niet te willen. Dit is geïnventariseerd en alle vrijdagavondteams alsook de 2 zaterdagteams gaven aan weer van de partij te zijn (jeugd zondag nog niet definitief). Op vrijdagavond inschrijven is dus niet mogelijk, echter op de andere dagen is nog ruimte genoeg. Dus zeker een optie voor de teams van de geannuleerde Zomeravondcompetitie en uiteraard alle overige PIT leden.

De KNLTB Competitie 2020 (zo is het nu genoemd) begint dinsdag 8 september en eindigt zondag 15 november en dat is inclusief inhaaldata.

E.e.a nog wel onder voorbehoud zoals hieronder aangegeven door de KNLTB.

Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. We hebben ook scenario’s klaarliggen waarbij we bijvoorbeeld de startdatum opschuiven, om de week spelen of in kleinere poules spelen. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden! 

Voor meer informatie zie ook www.knltb.nl

 

Inschrijven kan tot en met uiterlijk zondag 21 juni !!

De volgorde van inschrijving is NIET bepalend voor deelname aan de competitie (besluit ledenvergadering 28 februari 2012).

  • Als we op teveel inschrijvingen hebben voor een bepaalde competitiedag dan wordt er geloot maar dat zal deze keer in de praktijk waarschijnlijk niet nodig zijn.
  • Inschrijven kan uitsluitend via de website, mailtjes of briefjes worden niet geaccepteerd
  • Onvolledig en verkeerd ingevulde formulieren worden niet geaccepteerd.
  • Vul de juiste KNLTB nummers in! Deze nummers vind je op de spelerspas of in de ledenlijst!
  • Controleer zelf of de leeftijden van de spelers vallen binnen de gekozen competitiesoort. 

 

 

 

Conform het gemeentelijke Activiteitenbesluit moet om 23.00uur de baanverlichting uit.

Inschrijving


Kalender

 

Alle activiteiten zijn op dit moment afgelast vanwege het Coronavirus

Bardiensten

Vraag?
Stel hem hier!