KNLTB Voorjaarscompetitie 2021

 

Inschrijvingen Voorjaars- en zomeravondcompetitie 2021

Alle voorjaarscompetities 2021 zijn in één inschrijfformulier samengevoegd.

Dit zijn de Voorjaarscompetitie KNLTB District Gelderland en de Zomeravondcompetitie KNLTB district Gelderland.

De KNLTB Voorjaarscompetitie begint zondag 5 april en eindigt zondag 6 juni 2021 (excl. inhaaldata), de KNLTB Zomeravondcompetitie begint medio mei en eindigt medio juni 2021 ervan uitgaand dat we dan weer terug zijn bij enigszins “normaal”

Voor meer informatie zie ook www.knltb.nl

 

Inschrijving

Inschrijven kan tot en met uiterlijk zondag 3 januari 2021 !!

De volgorde van inschrijving is NIET bepalend voor deelname aan de competitie (besluit ledenvergadering 28 februari 2012).

  • Als we op teveel inschrijvingen hebben voor een bepaalde competitieavond of -dag, dan wordt er geloot
  • Inschrijven kan uitsluitend via de website, mailtjes of briefjes worden niet geaccepteerd
  • Onvolledig en verkeerd ingevulde formulieren worden niet geaccepteerd.
  • Vul de juiste KNLTB nummers in! Deze nummers vind je op de spelerspas of in de ledenlijst!
  • Controleer zelf of de leeftijden van de spelers vallen binnen de gekozen competitiesoort. 

 

Loting

De aanvoerders van de ingeschreven teams die moeten loten worden tzt uitgenodigd in het clubhuis, daar zal geloot worden. 

Teams die uitgeloot worden krijgen voor de najaarscompetitie 2021 of voorjaarscompetitie 2022 een garantie voor deelname. Voorwaarde is wel dat minimaal 4 spelers dezelfde zijn, en die spelers minimaal 50% van de wedstrijddagen spelen. Ook moet er voor de inschrijfdatum ingeschreven zijn.

De teams die voor de najaarscompetitie vrijdagavond 2019 waren uitgeloot (geldt nog steeds omdat betreffende teams geen najaarscompetitie 2020 konden spelen ivm corona) kunnen zich voor vjc-2021 dus opnieuw in  schrijven onder genoemde voorwaarden. Pas dan hebben zij recht op deelname.

 

EXTRA beperking voor de woensdagavond en vrijdagavondcompetities

Evenals voorgaande jaren geldt voor de inschrijvingen van de vrijdagavond (voorjaarscompetitie) en de woensdagavond (zomeravond) een EXTRA beperking, zodat zoveel mogelijk verschillende spelers voor deze twee favoriete avonden in kunnen schrijven!

De inschrijvingsbeperking is dat een team moet bestaan uit tenminste 5 spelers die ook maar aan één van deze twee competities mee doen. Dus een speler mag niet inschrijven voor zowel de woensdagavond- en de vrijdagavondcompetitie en per team dienen minstens 5 spelers opgegeven te worden! 

Inschrijven voor de woensdagavond en een andere competitie dan de vrijdagavond, bijvoorbeeld de zaterdag, is wel te combineren. Indien we toch dubbele inschrijvingen krijgen, wordt de laatste inschrijving (datum en tijd van inschrijvingsmail) van het hele team niet geaccepteerd en is dus ongeldig.

Mocht blijken dat er toch nog ruimte is voor extra teams op één van deze twee avonden, dan gaan we nog proberen deze in te vullen door een extra inschrijfronde in te lassen zonder bovengenoemde EXTRA beperking.

Conform het gemeentelijke Activiteitenbesluit moet om 23.00uur de baanverlichting uit.

Inschrijving










Kalender

 

Alle activiteiten zijn op dit moment afgelast vanwege het Coronavirus

Bardiensten

Vraag?
Stel hem hier!