Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juni wordt het Haanenbergh Open 50plus toernooi gehouden op het tennispark van Haanenbergh – sportpark Noord Wijchen. Het gezellige toernooi wordt voor de vijftiende keer georganiseerd, speciaal voor de 50plussers die overdag in de gelegenheid zijn om een partijtje te tennissen.

Iedere 50plusser kan zich aanmelden voor het heren-, dames-  of gemenddubbelspel. Individueel inschrijven is mogelijk, wij proberen dan de aanmeldingen te koppelen. Men speelt in een poule van gemiddeld 4 koppels, dat wil zeggen dat men drie van de vijf speelmorgens beschikbaar dient te zijn.

We gaan er vanuit dat alle deelnemers op vrijdag beschikbaar zijn in verband met een lunch voor alle deelnemers. Alle poulewinnaars ontvangen tijdens de prijsuitreiking op vrijdag een attentie.  De wedstrijden starten ’s morgens om 09.00 uur, 10.15 en 11.00 uur.

Inschrijven kan via toernooi.nl, of via bijgevoegd formulier, de inschrijving sluit 15 juni.
Meer informatie is te vinden op de site van Haanenbergh: www.haanenbergh.nl of neem contact op met Helmien Jansen – 50plus@haanenbergh.nl – 0246452016