Jeugdcommissie

Op dit moment bestaat de jeugdcommissie van T.V. PIT uit twee leden.

Wij stellen ons graag aan jullie voor. Wij zijn Daniëlle Castel en Jasmijn Awater en organiseren leuke activiteiten voor de jeugd. Niet alleen helpen wij bij de club maar, zoals je op de foto kunt zien, wij spelen zelf ook graag een potje tennis! Zowel in de competitie als tijdens een toernooi. 

Ook onze kinderen zijn lid van T.V. PIT en spelen mee met de KNLTB (Tenniskids) Competitie.

Wat doet de jeugdcommissie precies? Wij ondersteunen de club bij activiteiten en evenementen zodat jullie lekker kunnen tennissen! Zo regelen wij, in overleg met de tennisleraar, de inschrijving voor de competitie, organiseren wij de wedstrijddagen bij T.V. PIT van de KNLTB Tenniskids Competitie en begeleiden wij nieuwe jeugdleden (en hun ouders) bij het wegwijs worden in het tenniswereldje en organiseren wij leuke tennisactiviteiten. Bijvoorbeeld de recent georganiseerde wedstrijdmiddag voor de competitiespelers.

Naast het organiseren van reeds bestaande activiteiten willen wij leuke nieuwe ideeën uitwerken! Denk aan het verduidelijken van de informatie op de website en het periodiek informeren van en over de jeugd via de Nieuwsbrief. Daarnaast hebben wij voor het seizoen 2020/2021 de volgende ideeën, die natuurlijk alleen doorgang kunnen vinden mits de coronamaatregelen dat toestaan en er voldoende aanmeldingen zijn:

  • woensdagmiddag mini-toernooi
  • jeugd Marc Sport Laag Toernooi
  • mix-toernooi
  • clubkampioenschappen
  • ouder/kind-toernooi

Heb je vragen en/of ideeën of lijkt het je leuk activiteiten voor de jeugd te organiseren of daarbij te helpen, laat het ons weten! Mail gerust: [email protected].

Wij ontmoeten jullie graag op de tennisbaan!

Hartelijke groet,

Jasmijn en Daniëlle