Gedragsregels op ons park

 

Reserveren van speeltijd

Nadat je lid bent geworden, hopen we dat je de weg naar de tennisbanen snel zal vinden. Het reserveren van een baan kan via deze website of via de KNLTB ClubApp. Voor meer informatie hierover, kan je hier klikken.

 

Reglement voor het reserveren van een baan

  1. Voor de tennislessen zullen hoofdzakelijk baan 3 en 4 gebruikt worden. Indien baan 3 en 4 niet bespeelbaar zijn, heeft de tennisleraar het recht baan 1 en 2 te vorderen.
  2. Je kunt alleen afhangen voor de banen die niet voor verenigingsactiviteiten in gebruik zijn. Tijdens geplande activiteiten zijn er minder of geen banen beschikbaar voor recreatief tennis. Houdt hier rekening mee en kijk op de kalender of er al iets te doen is op het tennispark om teleurstellingen te voorkomen. 
  3. Het gebruik van de baanverlichting is gratis. Volg de aangegeven instructies om de verlichting aan te schakelen. Heeft er na jou niemand meer afgehangen, dan dien je de verlichting ook weer uit te schakelen. Lees verder voor meer informatie over de baanverlichting.
  4. Een introducélabel is à 4,50 euro per dag te verkrijgen bij de secretaris en de ledenadministrateur. Het label is alleen geldig als het gebruikt wordt door een lid van de vereniging. Je mag op maximaal 1 baan introduceren. D.w.z. dat één lid maximaal 3 introducés mag introduceren. Lees verder voor meer informatie over introduceren.

 

Lichtautomaat

‘s Avonds kan er tot 23.00 uur getennist worden op alle vier banen waarbij het Reglement voor het reserveren van een baan geldt! De lampen worden gratis in werking gesteld door het intoetsen van een activeringscode. Deze heb je ontvangen nadat je je als lid hebt ingeschreven bij TV PIT.

Het kan dat, na het intoetsen van de code, de verlichting niet direct aangaat omdat vrijgave plaatsvindt middels een lichtcensor. Het is dan nog te licht. Zonder verder ingrijpen zal na enige tijd de verlichting alsnog automatisch aangaan.

Eveneens kan het voorkomen dat, kort vóór je aankomst, het licht met de code is uitgemaakt. In dat geval duurt het, na intoetsen van de code, maximaal 12 minuten voordat het licht van de desbetreffende banen automatisch aangaat!

Wij verwachten dat iedereen bij het verlaten van de banen, als er geen leden na je de banen hebben gereserveerd, de verlichting deactiveert met de code!

 

Introducé

Wil je een introducé meenemen? Dat kan! Wanneer je graag iemand (familie, vrienden, kennissen etc.) die geen lid is bij onze vereniging uit wilt nodigen om een keer samen te tennissen, dan is dit mogelijk. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een introducélabel halen bij de ledenadministrateur. Dit label is dan een hele dag geldig. Natuurlijk geldt wel het normale reglement voor het reserveren van een baan. Een introducélabel geldt per baan. Dat wil zeggen dat een lid maximaal 3 introducés mag introduceren. Een lid mag per jaar maximaal 2 keer een introducélabel kopen. De kosten van een introducélabel zijn € 4,50.