Tennisles

De tennislessen bij TV PIT worden gegeven in 3 perioden in het jaar.

Deze lopen ongeveer van mei tot en met juli (voorjaarslessen), van september tot en met november (najaarslessen) en van december tot en met maart (winterlessen). De lessen worden gegeven door onze ervaren tennisleraar Alexander Elfrink (06-81694165).  

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, worden deze in meerdere groepen gegeven. De lessen worden op donderdag gegeven. Deze kunnen eventueel bij veel aanmeldingen ook op andere dagen gegeven worden. 
 
De lessen worden zowel aan jeugd als aan senioren gegeven. Dit gebeurt in groepen van meerdere deelnemers. De maximale groepsgrootte is 8 personen (in coronatijd 6).
 
Een periode van lessen bestaat uit 10 of 12 lessen (afhankelijk van de periode).
 
 

Lesreglement: (Aangepast i.v.m. corona)

1. Inschrijving voor tennisles

Iedereen die aan de tennislessen wilt deelnemen, moet via de website inschrijven en door het inzenden van het formulier gaat u akkoord met deze lesvoorwaarden.

2. Locatie

De lessen worden gegeven op het tennispark van T.V. PIT gelegen te Millingen aan de Rijn.

3. Aantal lessen en groepsgrootte

Groepslessen bestaan uit een serie van 10 of 12 lessen. Groepen bestaan uit maximaal 6 (jeugd)leden. Er kunnen helaas geen uitzondering gemaakt worden hierin daar de coronamaatregelen (zie punt 10).

4. Tijdsduur van een les

Een groepsles bestaat uit 5 minuten tennis zonder actieve leraar en uit 55 minuten les. Bij privéles wordt ingespeeld met een leraar.

5. Niet verschijnen of afzeggen van een groepsles

Niet verschijnen, om wat voor reden dan ook, is altijd voor rekening van de deelnemer. Het is ook niet mogelijk om de gemiste les later individueel in te halen. Wel eventueel bij een andere groep, in overleg met de trainer.

Afmelding bij de trainer is vereist. Mocht de leraar niet aanwezig kunnen zijn, dan wordt er, indien mogelijk, voor vervanging gezorgd. Kan er geen invaller worden geregeld, dan wordt de uitgevallen les per definitie ingehaald. Is dit niet mogelijk, dan ontvang je het respectievelijk betaalde lesgeld terug.

6. Wijzigen van groep

Bij het wijzigen van tijden van muziekles, korfbal, voetbal, etc, dan doen wij ons best je in een andere groep te plaatsen. Toezeggingen kunnen we echter niet doen.

7. Bij regen of bij onbespeelbaarheid van de banen

Er worden 10 of 12 lessen aangeboden. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er een les uitvalt door neerslag of andere omstandigheden. In dat geval kunnen de lessen na het lessenpakket worden ingehaald. Alexander houdt bij welke lessen uitvallen en stuurt op tijd een schema van de eventuele inhaallessen. Per 2 lessen die uitvallen wordt er 1 ingehaald.

8. Betaling

T.V. PIT zal incasseren via een automatische incasso. Teruggaaf van het lesgeld is niet mogelijk (m.u.v. punt 5 & 7 in dit reglement: als de les niet doorgaat door afwezigheid van de trainer en er geen alternatieve datum meer voorhanden is óf door zeer veel slecht weer).

9. Corona Maatregelen

De KNLTB en de gemeentes hebben strikte richtlijnen gesteld voor spelers met betrekking tot de corona crisis. Het is belangrijk voor alle spelers om zich hieraan te houden. Deze maatregelen en regels die hierbij komen kijken worden in een aparte mail verzonden naar alle spelers vòòr de eerste training.

 

 

Wil je graag meedoen aan een (sport)activiteit of lid worden van een vereniging en kun je dat niet betalen? De gemeente draagt elk jaar bij aan de kosten voor deelname aan een vereniging of aan een activiteit, als je zelf een laag inkomen hebt. Kijk voor meer informatie bij "Doe Mee! regeling" op www.bergendal.nl 

 

Zodra inschrijving voor de tennislessen mogelijk is zal dit via de nieuwsbrief en de website gecommuniceerd worden.